За мен

Искаме или не, следващите 365 дни ще отминат. Отговорността да ги направим значими е единствено наша. Това можем да постигнем единствено чрез значими за нас хора и значими действия, които самите ние предприемаме. Или иначе казано – времето ни е наистина ползотворно тогава, когато е прекарано с любими хора или изпълнено с действия, които ни носят смисъл.

Аз съм Петя. Обичам да се губя между страниците на книжните светове, а когато има възможност – между градовете на света. Понякога се губя и в писането. И за да се намирам по-лесно, използвам тази платформа, а току виж някой друг също намери нещо ползотворно в нея.

Peysoul е един проект, който, въпреки това, което се вижда с просто око, е претърпял няколко метаморфози. Доста пъти събирах кураж да го пусна на бях свят и се надявам този да е последният. Въпреки всичките си притеснения успях да преместя на заден план въпросите като „Какво ще кажат хората?“ и „Имам ли какво изобщо да кажа аз на хората?“. Затова просто казвам „Здравей“ на новия си блог, който от своя страна отговаря със същото, само че на читателите.

Приятно четене!

Back to top