За мен

Искаме или не, следващите 365 дни ще отминат. Отговорността да ги направим значими е единствено наша. Това можем да постигнем единствено чрез значими за нас хора и значими действия, които самите ние предприемаме. Или иначе казано – времето ни е наистина ползотворно тогава, когато е прекарано с любими хора или изпълнено с действия, които ни носят смисъл.

Аз съм Петя. Обичам да се губя между страниците на книжните светове, а когато има възможност – между градовете на света. Понякога се губя и в писането. И за да се намирам по-лесно, използвам тази платформа, а току виж някой друг също намери нещо ползотворно в нея.

Peysoul е един проект, който, въпреки това, което се вижда с просто око, е претърпял няколко метаморфози. Доста пъти събирах кураж да го пусна на бял свят и се надявам този да е последният. Въпреки всичките си притеснения успях да преместя на заден план въпросите като „Какво ще кажат хората?“ и „Имам ли какво изобщо да кажа аз на хората?“. Затова просто казвам „Здравей“ на новия си блог, който от своя страна отговаря със същото, само че на читателите.

Приятно четене!